Read Time58Seconds

Općinski sud u Varaždinu donio je nepravomoćnu presudu kojom je 51-godišnji Lepoglavčanin oslobođen optužbe za neprijavljivanje televizora HRT-u. U presudi se  navodi kako nije dokazano da bi okrivljeni počinio prekršaj za koji se tereti, a za koji ga je prijavio kontrolor HRT-a još 2016. godine.  

Okrivljeni je tijekom suđenja izjavio kako se na smatra krivim za prekršaj jer u vrijeme kada je prijavljen nije živio na adresi koja se navodi u tužbi te posjedovao televizor kojeg ne bi prijavio HRT-u. Bio je prijavljen, ali zbog sređivanja osobnih dokumenata, izjavio je tijekom suđenja, navodi se u presudi.

– U spomenuto vrijeme radilo se o kući koja je bila u izgradnji i nije bila pogodna za stanovanje – naveo je tijekom suđenja 51-godišnjak te dodao kako je u to vrijeme s obitelji boravio na drugoj adresi, dok se u tu kuću uselio nedavno. Sud je na kraju ustvrdio da, budući da su odlučne činjenice ostale u sumnji i neizvjesnosti, nema dovolno dokaza koji bi utvrđivali da je okrivljeni počinio prekršaj za koji se tereti.

1 0
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>